Amisharjoittelu

Amisharjoittelu – oppisopimuspaikkoja ja opiskelijoita

Amisharjoittelu auttaa yhdistämään yritykset, jotka haluavat oppisopimusopiskelijoita sekä oppisopimuspaikkaa hakevat opiskelijat ja työnhakijat.

Yritykset voivat ilmoittaa oppissopimuspaikkoja ILMAISEKSI Amisharjoittelussa. Tämän lisäksi Amisharjoittelussa voi ilmoittaa ilmaiseksi myös ammatilliseen tutkintoon kuuluvia työharjoittelu- eli koulutussopimuspaikkoja sekä opiskelijoille ja valmistuneille sopivia työpaikkoja. Helppoa, nopeaa ja ilmaista!

Amisharjoittelu on helppokäyttöinen ja ilmainen

Amisharjoittelu on luotu erittäin helppokäyttöiseksi. Sitä käyttävät jo useat yritykset eri aloilta. Ammatillisia toisen asteen opiskelijoita on useista eri ammatillisista oppilaitoksista ympäri Suomea. Sekä yrityksiä että opiskelijoita tulee koko ajan lisää Amisharjoitteluun. Liity sinäkin mukaan! Se on ilmaista!

Luo profiili Amisharjoitteluun!

Profiilin luonti on helppoa ja nopeaa. Opiskelija täyttää ensin omat perustiedot ja tämän jälkeen voi hakea avoinna olevia paikkoja sekä olla yhteydessä yrityksiin. Yrityksille on oma yritystunnusten luonti, jonka jälkeen yritys pääsee ilmoittamaan avoimia oppisopimus-, koulutussopimus- ja työpaikkoja.

Opiskelija: luo profiili Amisharjoitteluun ja hae oppisssopimus- tai koulutussopimuspaikkoja sekä työpaikkoja!

Yritys: luo yritysprofiili ja ilmoita ilmaiseksi oppisopimuspaikkoja sekä koulutussopimus- ja työpaikkoja!

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Autamme mielellämme!

Oletko jo kuullut Amisrekrystä?

Jos tarvitset apua rekrytoinneissa tai haet työpaikkaa, ota yhteyttä Amisrekryyn! Amisrekry on erikoistunut toisen asteen ammatillisten opiskelijoihin sekä valmistuneisiin ammattilaisiin. Amisrekry vahvuus on monipuolinen osaaminen, laaja kontaktiverkosto ja oppilaitosyhteistyö. Amisrekry tarjoaa laaja-alaista rekrytointiapua yritysten tarpeisiin ja työnhakijoille esim. CV- ja työhakemusklinikan palveluita. Kysy lisää!

oppisopimus Amisharjoittelu